Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι δορυφόροι του Σατανά

Δώστε μεγάλη προσοχή στους «δορυφόρους» του σατανά, που υπόσχονται στους νέους μαγική προστασία και πλούτο και τους παρασύρουν στο σατανισμό, στη διαστρέβλωση δηλαδή του χριστιανισμού.

Η κακοποίηση παιδιών κι εφήβων σαρώνει την Αμερική κι εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται μόνο στην Αμερική, από τα οποία πολλά είναι πολύ μικρά, για να το σκάσουν από το σπίτι τους.

Πολλοί σατανιστές παντρεύονται μεταξύ τους και τα παιδιά που φέρνουν στη ζωή, τα θυσιάζουν στο βωμό του σατανά, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτε.

Άλλοι σατανιστές κλέβουν παιδιά, με σατανικό τρόπο.

Διαβάστε πώς γίνεται, για να προσέχετε. Στέλνουν τα παιδιά τους, να παίξουν με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς τους. Μετά από λίγο, τα παιδιά των σατανιστών καλούν τους φίλους τους στο σπίτι τους, δήθεν για να παίξουν. Και φυσικά, θυσιάζονται στις τελετές των σατανιστών.

Όλοι οι γονείς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα παιδιά, που κάνουν κοπάνα από το σχολείο ή τα παιδιά, που μπαίνουν σε ξένα και άγνωστα σπίτια ή τα παιδιά, που τους δείχνουμε την αδιαφορία μας ή τα παιδιά χωρισμένων γονιών, που είναι μόνα τους και δεν ξέρουν τι κάνουν.

Η αντίδραση των γονιών, πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ, διότι τα παιδιά προσηλυτίζονται από τους σατανιστές, ακόμη και δημόσια!!!

Η εξάπλωση του σατανισμού, αποκαλύπτει τις σατανιστικές τελετουργίες με τις επικίνδυνες εισόδους στο μυστικισμό.

Η πεντάλφα, οι κυκλικές φωτιές, τα γκράφιτι, οι ανάποδοι σταυροί, το 666, τα ανάλογα μαύρα ρούχα, η μουσική χέβι μέταλ, οι αυτοκτονίες, οι ανθρωποθυσίες, ο διαμελισμός των ζώων, ο σοδομισμός, ο κανιβαλισμός, οι βιασμοί, η παιδική πορνογραφία, η σύληση τάφων, τα ναρκωτικά, η μαύρη και η λευκή μαγεία είναι οι λέξεις, που χαρακτηρίζουν τη λατρία του Εωσφόρου.

Αγαπητοί χριστιανοί,

Αρχή του σατανισμού είναι, να κάνουμε ό,τι μας αρέσει, ενώ αρχή του Θεού είναι να τους αγαπάμε όλους, χωρίς κανένα όριο.

Γι’ αυτό... αντισταθείτε στο διάβολο, για να σας εγκαταλείψει. Πλησιάστε το Θεό και θά 'ρθει πιο κοντά σας. Φορέστε τη Θεϊκή πανοπλία, που είναι φτιαγμένη με την Αλήθεια και την Αγάπη και μη φοβάστε ΤΙΠΟΤΕ.