Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι προφητείες εκπληρώνονται (σοβαρό, εμπεριστατωμένο και αποκαλυπτικό άρθρο για το τι θα συμβεί σε πολύ λίγο καιρό)



Η αγωνία του κόσμου για έναν πιθανό παγκόσμιο πόλεμο, που θα κατακάψει πάνω στον πλανήτη τα πάντα, είναι έκδηλη εδώ και αρκετά χρόνια. 

Ήδη από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου ανάμεσα στην καπιταλιστική Δύση και την κομμουνιστική Ανατολή, η ανθρωπότητα βρέθηκε αρκετές φορές ενώπιον ενός θερμού πυρηνικού επεισοδίου, ενός ολοκαυτώματος που θα εξαφάνιζε τη ζωή από την υφήλιο. 
 
Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, με την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων στην ΕΣΣΔ και την Ανατολική Ευρώπη, δημιούργησε εξαρχής έναν άνεμο αισιοδοξίας, που εξέφραζε την ανθρώπινη ελπίδα ότι ο κόσμος του Αύριο θα είναι πολύ καλύτερος και ειρηνικός. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν στράφηκαν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση.

Αντίθετα με τις προσδοκίες πολλών, αλλά και τις προβλέψεις κάποιων "ψευδοπροφητών" περί του δήθεν επικείμενου "τέλους της ιστορίας", ο κόσμος έκτοτε βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Η διεθνής τρομοκρατία, οι διάφοροι κατά τόπους πόλεμοι, η οικονομική (αλλά και η κοινωνικοπολιτική κρίση), οι άπειρες θρησκείες και αιρέσεις, οι αρρώστιες και τα ναρκωτικά, όλα αυτά αποτελούν τη μάστιγα της εποχής μας και οδηγούν εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο στην απόγνωση και την κατάθλιψη. Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι η "Νέα Εποχή" που υποσχέθηκαν στους λαούς κάποιοι δεν είναι τελικά η εποχή των "ονείρων", της "ευτυχίας" και της "γαλήνης". Είναι, δυστυχώς, η εποχή του εφιάλτη, της δυστυχίας και της βίας.

Σε όσους, λοιπόν, γνώριζαν ήταν φανερό από τον πρώτο καιρό μετά τις κοσμογονικές εξελίξεις του 1989, ότι η ανθρωπότητα όδευε σιγά-σιγά προς μια απίστευτα μεγάλη κρίση, προς καιρούς εσχατολογικούς, προς την περίφημη "συντέλεια των αιώνων". Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε τα μέγιστα η επιβολή της παγκοσμιοποίησης ως συστήματος ισοπέδωσης των πάντων ανά τον πλανήτη, με την παράλληλη εξαφάνιση των πατροπαράδοτων αξιών της οικογένειας, του έθνους, της πίστης. Μικρές, σχετικά, χώρες, όπως η Ελλάδα, καταστράφηκαν σε κοινωνικό-καθημερινό επίπεδο, εξαιτίας ακριβώς της εισβολής στην πατρίδα μας του σύγχρονου "Μαμμωνά" του εύκολου πλουτισμού και της αισχροκέρδειας εις βάρος "αλλήλων".

Κάποτε ο Γέροντας Παΐσιος, ρωτήθηκε για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: πότε θα αρχίσει, ποιούς θα αφορά, ποιά στοιχεία θα τον χαρακτηρίζουν. Τότε ο Γέροντας Παΐσιος απάντησε ως εξής: "Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή".

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Παΐσιου, η παραπάνω προφητεία του άρχισε κιόλας να επαληθεύεται. Στην Τουρκία χτίστηκε το 1995 το τεράστιο φράγμα "Κεμάλ Ατατούρκ", που εκμεταλλεύεται τα νερά του ποταμού Ευφράτη, σε μια περιοχή που είναι κυριολεκτικά "στο κόκκινο" από απόψεως γεωπολιτικής των υδάτων. Οπότε μπήκαμε πια στην προετοιμασία του "γενικού", κατά τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, πολέμου. Όσο για τα 200 εκατομμύρια στρατό, αυτός δεν είναι άλλος από τον αναρίθμητο στρατό της Κίνας, με τα μιλιούνια των στρατιωτών, που αποτελούν φυσικά τις μεγαλύτερες ποσοτικά ένοπλες δυνάμεις του πλανήτη.


Τι σημαίνει, Κόβω το νερό και γιατί;
GAP. Τουρκικό πρόγραμμα κατασκευής φραγμάτων και αρδευτικών έργων ΝΑ Ανατολίας. Αυτή η περιοχή της Τουρκίας είναι από τις φτωχότερες. Η οικονομία σε αυτό το κομμάτι πρέπει να ενισχυθεί.

Τα τελευταία πενήντα χρόνια οι Τούρκοι έφτιαξαν 206 φράγματα και κατασκευάζουν άλλα 100. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι γείτονες παράγουν 44 εκατ. Κιλοβάτ αλλά έχουν πίσω από τα φράγματα 200 εκατ. κυβ. μέτρα νερού και μπορεί έτσι να παραχθούν 125 εκατ. Κιλοβάτ. Δηλαδή θέλουν να παράγουν ακόμη 80 εκατ κατά συνέπεια χρειάζονται φράγματα.

Τι γίνεται στην Συρία
Η Συρία, με τη βοήθεια της Σοβιετική Ένωσης κατασκεύασε το 1974 το φράγμα του Τάμπκα, στον Ευφράτη.  Εξασφαλίζει από τον Ευφράτη το 80% του γλυκού νερού που χρησιμοποιεί και το 60% για την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας.  Με το πρόγραμμά GAP τα νερά του ποταμού γίνονται υφάλμυρα, μολύνονται και αλλοιώνεται η ποιότητά τους.  Παρόμοιές οι συνέπειες και για τις χώρες του Τίγρη μετά την Τουρκία. Οι Τούρκοι λοιπόν, απλά θέλουν το νερό. Το τι λένε για τις συγκρούσεις 

Η Τουρκία ανοίγει ξανά το θέμα της διέλευσης των τάνκερ από τον Βόσπορο και τα Στενά των Δαρδανελίων, το οποίο είχε θέσει και πάλι με έμφαση στα μέσα της δεκαετίας του '90. Τότε είχε προκληθεί μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις της με την Ρωσία, ενώ έντονα είχαν αντιδράσει η ελληνική και η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δικτυακά μέσα, η τουρκική κυβέρνηση έχει καλέσει σε συνάντηση την 1η Ιουλίου διεθνείς εταιρείες πετρελαιοειδών. Θα συζητήσει μαζί τους τρόπους παράκαμψης του Βοσπόρου και τα Δαρδανελίων, για τα φορτία αργού πετρελαίου που προέρχονται από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και κατευθύνονται στις διεθνείς αγορές.

Τούρκοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η χώρα σχεδιάζει να θέσει σε ισχύ σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, ορισμένες αρχές για τη χρήση της θαλάσσιας περιοχής του Βοσπόρου στη μεταφορά αυτών των φορτίων. Η χώρα, σύμφωνα με τα ίδια δικτυακά μέσα, φοβάται ότι μπορεί να προκληθεί μία μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή από τη δια θαλάσσης μεταφορά του αργού πετρελαίου. Η Άγκυρα υπολογίζει ότι σήμερα περί τα 140 εκατ. τόνοι πετρελαίου και προϊόντων του φθάνουν στις αγορές μέσω του Βοσπόρου, ενώ διαφαίνονται προοπτικές περαιτέρω αύξησης.

Η Αρχή Ενέργειας των ΗΠΑ, εκτιμά ότι σε ετήσια βάση 2,4 εκατ. βαρέλια πετρελαίου διέρχονται από τα Στενά μεταφερόμενα από 5.500 τάνκερ, ενώ η κίνηση θα αυξηθεί, καθώς ακολουθούν ανοδική πορεία οι εξαγωγές του Καζακστάν και του Αζερμπαϊτζάν.

Η Τουρκία επιδιώκει να εκτρέψει μέρος αυτών των φορτίων από τη θάλασσα και τα τάνκερ προς τους αγωγούς πετρελαίου υιοθετώντας νέα μέτρα για την κυκλοφορία των πλοίων.

Στοχοποιείται άμεσα η Ρωσία. Δεν θα επιτρέπουν στα ρωσικά τάνκερ να περάσουν, θα παρακάμψουν τον ρωσικό αγωγό και θα θελήσουν να περιορίσουν την Gazprom. Θα είναι το τέλος τους.

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί ....Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. 

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. 

Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι - εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: "Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;" Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. 

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο ...;..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε ...;»

Η Τουρκία θα καταλάβει το Καστελόριζο. 
Ο λόγος είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα, θα ανακηρύξουν ΑΟΖ με την Αίγυπτο και αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμβεί έχοντας ΑΟΖ με την Ελλάδα στα όρια του Καστελόριζου. Διαφορετικά, η Ελλάδα έχει κοινή ΑΟΖ με την Κύπρο και ουσιαστικά η Τουρκία δεν παίρνει τίποτα. 

Ο λόγος περί αναγνώρισης του Βορείου κατεχόμενου τμήματος, είναι ουσιαστικά προάγγελος ανακήρυξης ΑΟΖ με την Αίγυπτο και το εγκεκριμένο υπερραπόρητο πλάνο του Τουρκικού επιτελείου, περιλαμβάνει σιωπηλή προσάρτηση του βορείου κατεχομένου τμήματος ως θεωρούμενο πλέον τουρκικό, μεταφορά ταχυκίνητων μονάδων στην νήσο, κοινή ΑΟΖ με την Αίγυπτο και αποκοπή της κοινής νόμιμης Ελληνοκυπριακής ΑΟΖ. Στην περίπτωση αυτή τα όρια της κοινής τουρκοαιγυπτιακής ΑΟΖ φτάνουν μέχρι τα όρια των κυπριακών οικοπέδων που έχουν συμφωνηθεί με το Ισραήλ. 

Οι εντολές που υπάρχουν από την τουρκική κυβέρνηση είναι ότι ο χρόνος πραγματοποίησης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 10 μήνες. Η συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων δεν είναι για την Συρία, αυτό είναι αστείο να λέγεται.

Είναι πολύ κοντά η στιγμή που οι Ρώσοι θα εξαπολύσουν μια κόλαση Φωτιάς εναντίον των Τούρκων. Πολύ κοντά η στιγμή που οι δανειστές μας, αυτοί οι καλοί άνθρωποι δεν θα τολμούν να πατήσουν στην χώρα μας, πολύ κοντά η στιγμή που η σαπίλα των πολιτικών θα φύγει.